coafură | cosmetică | manichiură | masaj | modelare corporală

banner NOU! Abonament hairstyle advantage

spălat + tuns + freză 4-5 şedinţe/100 lei/lună


Servicii oferite de Salonul Edisa

silhouetteEdisa Beauty Center oferă următoarele servicii clienţilor săi:

1. Servicii dedicate:

2. Servicii complexe, constând într-un pachet de servicii din cele amintite anterior, pentru evenimente deosebite (nuntă, botez, banchet, etc.) sau periodic, sub formă de abonament.

3. Servicii speciale, unul din acestea fiind Beauty Defect Repair

Ce este Beauty Defect Repair?

bdrSistemul revoluţionar de remediere a efectelor îmbătrânirii combate vizibil şi imediat semnele îmbătrânirii, are efect spectaculos, de lungă durată, tonifică şi redă elasticitatea.

Ce presupune şi cum se realizează această metodă?
Beauty Defect Repair combină o largă varietate de tehnici, ce funcţionează asemenea rotiţelor unui ceas. Schimbarea epidermei, ce devine mai permeabilă şi a carei rezistenţă scade, reprezintă punctul de start în tratament. Acesta este urmat de străpungerea straturilor superioare ale epidermei. Ace de dimensiuni microscopice pătrund în învelişurile epidermei şi formează un strat de conductori ce transportă ingredienţii activi în epidermă.

Acestă metodă este foarte delicată astfel încât nu sunt lezate capilarele sau celulele. Difuziunea prin stratul poros este minimizată şi fără durere.

În combinaţie cu proceduri adiţionale de tratament care utilizează aparate, se obţine o profundă penetrare a ingredienţilor activi. Metoda Beauty Defect Repair este folosită cu succes pentru:

Este sinteza ideală între un tratament manual, modern cu ingredienţi activi şi tehnologia de înaltă performanţă.  Rezultatul tratamentului, vizibil imediat, oferă senzaţii plăcute şi de durată.

Beauty Defect Repair  este un sistem care promite succesul şi este potrivit pentru toate institutele cosmetice. Eficacitatea foarte ridicată şi rezultatele vizibile imediat sunt rezultatele unui tratament foarte plăcut şi deosebit.