coafură | cosmetică | manichiură | masaj | modelare corporală

banner NOU! Abonament hairstyle advantage

spălat + tuns + freză 4-5 şedinţe/100 lei/lună


Modelare Corporală

suplete_guinotCentrul de infrumuseţare EDISA BEAUTY CENTER doreşte să vă ajute în menţinerea formei fizice sau îmbunătăţirea acesteia. De aceea am creat compartimentul de modelare corporală.

Avem în dotare mai multe variante prin care vă putem ajuta în realizarea obiectivului dumneavoastră. Vă prezentăm două aparate de modelare corporală de ultima generaţie pe care le deţinem:


1. INTRASYSTEM SILHOUETTE – Electrostimulare – pentru pierderea în centimetri şi formarea corpului cu/fara raze infraroşii pentru tratamente individualizate de:

–    slăbire;
–    tonifiere / stimulare musculară;
–    limfodrenaj segvenţial;
–    liposculptura non-chirurgicală (electrolipoliza)

Un sistem născut din ideea de a trata problemele de estetică într-o manieră completă, personalizată şi diversificată profitând de acţiunea specifică, placută a micro-curenţilor estetici în sinergie cu stimularea termală a razelor infraroşii localizate. Dobândirea unei siluete plăcute şi remodelarea prin reducerea greutăţii în exces şi a celulitei, refăcând nivelul corect de apă în ţesuturi, tonificând musculatura şi pielea.

Technispa2. TECHNI SPA – de la Guinot – Sistemul de lipo-dermo-aspiraţie obţinut printr-un masaj subdrenal de spargere a celulitei. Este eficient datorită faptului că sparge celulita, stimulează circulaţia limfei şi sângelui, tonifică ţesutul cutanat, activează microcirculaţia, drenează şi ajută la eliminarea excesului de apă în corp.

Este uşor de tolerat, masajul de rulare-palpare (vacufux) înlătură celulita şi alunecă de-a lungul pliurilor cutanate formate prin aspiraţie. Curentul galvanic (ionizarea) – intensifică o constantă şi este folosit pentru creşterea eficienţei pătrunderii produselor modelatoare în timpul tratamentului. Stimularea e cu curent de frecvenţă joasă, folosit pentru a stimula şi contracta musculatura.